• AAA-locatie in het centrum van Luik

  • Mogelijkheid to 20 jaar vaste huuropbrengst

  • Uitbating door wereldbekend hotelmerk Radisson

  • Gemiddelde bezetting in Luikse hotels: +75%

  • Meerwaardepotentieel dankzij Luikse groeimarkt

  • Geen verhuur- en beheerzorgen

Vraag informatie op

Word vanaf €130.000 (excl. BTW) mede-eigenaar van het 4-sterrenhotel Radisson in hartje Luik!

Door hieronder op 'download' te klikken, geeft u toestemming aan Bricks & Leisure om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om u van de gevraagde inhoud te voorzien.

Bekijk de projectbrochure

Uw succesformule  

Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met Radisson Hotel Group, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Radisson Hotel Group") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Radisson Hotel Group (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Bricks & Leisure en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de hotel eigenaar en Bricks & Leisure. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.

Pionier in hotelvastgoed sinds 1975
Bricks & Leisure Vastgoed Pieter Brueghellaan 1
9051, Sint-Denijs-Westerem

www.bricksandleisure.be

MOGELIJKHEID TOT 20 JAAR VASTE HUUROPBRENGSTEN

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat meer en meer gekend raakt op de Belgische vastgoedmarkt.

Met het zorgeloze karakter van hotelvastgoed wapent u zich tegen klassieke verhuurproblemen zoals schadegevallen, wanbetalers en leegstand. 

U hoeft alleen maar te genieten van de mooie opbrengsten!

Zekerheid van vastgoed met een zorgeloos karakter

Mogelijkheid tot BTW terugvordering als kers op de taart

ONTDEK WAT HET U KAN OPBRENGENKOM MEER TE WETEN

Meer weten over 
Radisson Luik?

Uw adviseur staat klaar!

Door hierboven op 'meer info opvragen' te klikken, geeft u toestemming aan Bricks & Leisure om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om u van de gevraagde inhoud te voorzien.

WORD VANAF €130.000 (excl. BTW) MEDE-EIGENAAR VAN HET 4-STERRENHOTEL RADISSON LUIK!

Disclaimer

BEKIJK DE VIDEO
Investeren in de hotelsector biedt verschillende voordelen: met een relatief bescheiden inbreng genereert u hoge huuropbrengsten.

Bovendien heeft u als investeerder de mogelijkheid om een deel van BTW op uw aankoop terug te vorderen. 


Onze adviseurs lichten u hier graag verder over in. MOGELIJKHEID TOT 20 JAAR VASTE HUUROPBRENGSTEN

WORD VANAF €130.000 (excl. BTW) MEDE-EIGENAAR VAN HET 4-STERRENHOTEL RADISSON LUIK!